Tjipke de Jong, Account-Administratieconsulent

  Tjipke de Jong, Account-Administratieconsulent | Het beroep accountant | Jaarrekening | Accountantsverklaring
 

Uw bedijf? Onze zaak!“Tjipke de Jong. Aangenaam kennis te maken!”

“Ik ben Tjipke de Jong. Oprichter en eigenaar van TRFC Accountants en Controllers. Van beroep ben ik Accountant-administratieconsulent. Als Accountant-administratieconsulent ben ik een breed geschoolde adviseur die ondernemers in het MKB kan bijstaan op de diverse terreinen van de bedrijfsvoering. Ik ben gespecialiseerd in administratieve dienstverlening. Maar ook geef ik financieel, bedrijfseconomisch, fiscaal en branchespecifiek advies. Graag fungeer ik als uw vertrouwenspersoon. Naast bedrijven binnen het MKB richt ik me ook op beoefenaren van de vrije beroepen, op verenigingen en stichtingen.”


De titel Accountant-Administratieconsulent krijg je niet zomaar. Voor de inschrijving in het register moet de AA-Accountant aan een aantal wettelijke eisen voldoen ingevolge de Wet op de AA-Administratieconsulenten. Inschrijving in het accountantsregister brengt met zich mee, dat de AA-Accountant verplicht is strikte gedrags- en beroepsregels na te leven. Deze regels garanderen de kwaliteit van de dienstverlening van de AA-Accountant.


Voor meer informatie omtrent de Accountant-Administratieconsulent kunt u kijken op de website van de NOvAA (http://www.novaa.nl)