Kenmerken

  TRFC Accountants | Visie | Werkzijze | Kenmerken | Onlineboekhouden | Offerte aanvragen
 

Onpartijdig, integer en onafhankelijk.

Het zijn basisprincipes waarop u ongetwijfeld rekent als het om een accountant gaat. Uiteraard is onze dienstverlening gebaseerd op deze kernbegrippen. Maar juist onze korte lijnen, deskundigheid en klantgerichte instelling maken TRFC Accountants tot het kantoor dat u zoekt.


Eén aanspreekpunt

Wie is eigenlijk onze accountant? We zien hem maar eens per jaar… Bij TRFC Accountants hoeft u zich dit niet af te vragen. Omdat wij een klein accountantskantoor zijn, hebt u altijd contact met één vast aanspreekpunt. U staat bij ons centraal!

Deskundigheid
Vakliteratuur, cursussen, brancheorganisaties. TRFC Accountants doet er alles aan om bij te blijven en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn wij deskundig op ons vakgebied. Om u optimaal van dienst te zijn.

Klantgerichtheid
De gewenste werkzaamheden oefenen wij uit binnen de overeengekomen voorwaarden. Dat spreekt voor zich. Maar juist het persoonlijke contact maakt dat wij meer zijn dan die accountant die af en toe eens zijn gezicht laat zien. TRFC Accountants heeft een pro-actieve houding als het om uw bedrijf gaat. Wij adviseren u graag bij uw werkzaamheden. Naast de jaarlijkse standaardbijeenkomsten ondersteunen wij u ook graag gedurende de rest van het jaar.