Online boekhouden

  TRFC Accountants | Visie | Werkzijze | Kenmerken | Onlineboekhouden | Offerte aanvragen
 

Online boekhouden

Voor de financiŽle administratie maken wij gebruik van de software van Visma (Account View), KING en van Exact Online. Door deze softwareleveranciers zijn modulaire online boekhoud toepassingen ontwikkeld. Wij begeleiden u graag naar de juiste toepassing.

Wilt u via het internet aan de slag?

Dat kan! U kunt gebruik maken van Online boekhouden. Met deze online boekhoudoplossing werkt u, als eindgebruiker, samen met ons aan dezelfde administratie. U voert zelf de basisgegevens in en hebt hierdoor meteen het juiste inzicht in uw financiŽle situatie.

Geschikt voor starter en gevorderde

Online boekhouden is zo ontwikkeld dat ook de ondernemer die minder ervaring heeft met boekhouden alles gemakkelijk kan invoeren. Wij werken samen met u aan uw administratie. U bent geheel vrij om te bepalen welke activiteiten u zelf invoert en welke u liever aan ons overlaat. Verdeel de taken op maat.

Gemak, overzicht en inzicht

Omdat Online boekhouden een webapplicatie is, kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag vanuit elke plaats ter wereld werken. Door het automatisch bijwerken van de cliŽntenadministratie hebben wij altijd inzicht in uw laatste gegevens.

KostenefficiŽnt

Bij Online boekhouden sluit u een abonnement af. U kunt vervolgens uw administratie voor een vast bedrag per maand gebruiken. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Contact opnemen

Werkt u al met deze pakketten of bent u van plan hiermee te gaan werken, dan willen wij u graag behulpzaam zijn bij de uitvoering van uw dagelijkse administratie.

Neemt u contact op met 06-20248777